Sienijauhelihapihvit

Turvota kuivatut sienet vedessä ja maidossa.

Lisää kanttarellikastikejauhe ja korppujauhot.

sekoita jauheliha ja kananmuna sekä sieniseos keskenään ja sekoita hyvin.

Anna turvota 15 min.

Paista pihveiksi rypsiöljyssä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet5g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Kanttarellikastike, Blå Band, ei valmis (29g)0.7g3.4kcal0.1g0.4g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Korppujauho 1.4g5.1kcal0.1g1g0g0.1g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g183kcal17.8g4g10.8g0.4g
Valittu annoskoko78g92kcal8.9g2g5.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g46kcal4.5g1g2.7g0.1g
Arvot/100g100g117kcal11.4g2.6g6.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101798