Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 41g34kcal7.4g0g0.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.7g1.7kcal0.1g0g0.7g0g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)6.7g22kcal2.5g0g1.3g0g
Korppujauho 2.7g10kcal0.3g2g0g0.1g
Maitojauhe rasvaton 2g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g185kcal22g6.2g8.8g0.2g
Valittu annoskoko78g92kcal11g3.1g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g46kcal5.5g1.6g2.2g0.1g
Arvot/100g100g118kcal14.1g4g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171