Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g8.3g32kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g79kcal2.4g16.1g0.3g0.8g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g426kcal8.4g53.6g19.2g2.8g
Valittu annoskoko78g213kcal4.2g26.8g9.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g107kcal2.1g13.4g4.8g0.7g
Arvot/100g100g272kcal5.4g34.2g12.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257