Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g23g4.7kcal0g0.9g0g0g
Puna-ahven savustettu 41g46kcal6.9g0g2g0g
Soijakastike 12g7kcal0.6g1.1g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2g13kcal0.5g0.1g1.1g0.2g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g146kcal16g5.2g6.2g0.4g
Valittu annoskoko78g73kcal8g2.6g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal4g1.3g1.6g0.1g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.3g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271