Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 27g14kcal3.2g0g0.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 27g12kcal0.1g1.1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 15g46kcal1.3g8.4g0.3g2.1g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Siirappi 3.3g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g166kcal9.4g24.2g0.8g4.4g
Valittu annoskoko78g83kcal4.7g12.1g0.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal2.4g6.1g0.2g1.1g
Arvot/100g100g106kcal6g15.5g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385