Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Lanttu 8.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Made 12g8.2kcal1.9g0g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)5.7g9kcal0.2g0.2g0.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.8g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g82kcal5g5.8g4.2g0.8g
Valittu annoskoko78g41kcal2.5g2.9g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal1.3g1.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g52kcal3.2g3.7g2.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293