Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.2g0.2g0.6g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g16g56kcal2.1g11g0.3g0.9g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g1.8g2.6kcal0.2g0.5g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow1.8g3.1kcal0g0.1g0.3g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g10g3kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g260kcal8.4g47.6g3.6g3.2g
Valittu annoskoko78g130kcal4.2g23.8g1.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g65kcal2.1g11.9g0.9g0.8g
Arvot/100g100g167kcal5.4g30.5g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478