Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.9g3.2kcal0.4g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g3.9kcal0g1g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl6.5g22kcal0.9g3.6g0.4g0.7g
Vehnälese 2.4g5.5kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 32g108kcal3.2g22g0.4g1.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 3.2g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g320kcal9.6g54.8g5.8g5.4g
Valittu annoskoko78g160kcal4.8g27.4g2.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna39g80kcal2.4g13.7g1.5g1.4g
Arvot/100g100g205kcal6.1g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383