Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.4g1.8kcal0.3g0g0g0.2g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)20g27kcal1.5g1g2g0g
Ruisjauho Pirkka39g119kcal3.8g23.8g0.8g5.9g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g303kcal11.8g49.6g6.2g12.2g
Valittu annoskoko78g151kcal5.9g24.8g3.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna39g76kcal3g12.4g1.6g3.1g
Arvot/100g100g194kcal7.6g31.8g4g7.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432