Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli10g1.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g31g19kcal1g2.4g0.6g0g
Ketsuppi, Heinz7.1g7.3kcal0.1g1.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)20g22kcal5g0g0.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g113kcal12.6g8.6g3.2g0.6g
Valittu annoskoko78g57kcal6.3g4.3g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal3.2g2.2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g73kcal8.1g5.5g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341