Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 30g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Sipuli 4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3g8.4kcal0.6g0g0.7g0g
Voi 0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g76kcal5g2.2g4.8g1.8g
Valittu annoskoko78g38kcal2.5g1.1g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g19kcal1.3g0.6g1.2g0.5g
Arvot/100g100g49kcal3.2g1.4g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169