KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.6g2.7kcal0.5g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 8.6g25kcal0.8g4.5g0.2g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Flora culinesse3.6g27kcal0g0g2.9g0g
Maitorahka (Pirkka)18g12kcal2.2g0.7g0.1g0g
Siirappi 2.9g8.7kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g310kcal11.8g47.2g7g4.4g
Valittu annoskoko78g155kcal5.9g23.6g3.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna39g78kcal3g11.8g1.8g1.1g
Arvot/100g100g199kcal7.6g30.2g4.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584