Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.4g0.1g2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g9kcal1.4g0.8g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.6g0.2kcal0g0g0g1.4g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g3.3g19kcal0.6g0.2g1.6g0.4g
Kauralese 8.1g29kcal1.5g3.7g0.6g1.4g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g8.1g49kcal1.7g0.5g4.4g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%20g45kcal5.7g0.5g2.3g0g
Leivinjauhe 1.6g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g364kcal26.8g12.8g21.8g6.4g
Valittu annoskoko78g182kcal13.4g6.4g10.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna39g91kcal6.7g3.2g5.5g1.6g
Arvot/100g100g233kcal17.2g8.2g14g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658