Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 40g30kcal0.7g6.1g0.1g0.4g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g20g25kcal1g0.6g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto10g33kcal2.7g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g181kcal9g14.6g9.2g1g
Valittu annoskoko78g91kcal4.5g7.3g4.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal2.3g3.7g2.3g0.3g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.4g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314