Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 23g74kcal2.3g15g0.2g0.8g
Maitorahka (Pirkka)23g15kcal2.7g0.9g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g6kcal0.6g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g9g28kcal2.4g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g269kcal17.2g34g6.6g1.6g
Valittu annoskoko78g135kcal8.6g17g3.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g67kcal4.3g8.5g1.7g0.4g
Arvot/100g100g172kcal11g21.7g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206