Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g10g9kcal0.1g1.7g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g7.6g69kcal0g0g7.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g216kcal1.6g16.2g15.4g2g
Valittu annoskoko78g108kcal0.8g8.1g7.7g1g
Annoskoko puolitettuna39g54kcal0.4g4.1g3.9g0.5g
Arvot/100g100g138kcal1g10.4g9.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234