Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha39g65kcal7.4g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1g8.6kcal0g0g1g0g
Korppujauho 3.9g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.3kcal0.1g0.3g0.7g0g
Voileipäkinkku,snellman2.3g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 5.3g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Puolukka 12g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g223kcal18.4g8.6g12.6g1.2g
Valittu annoskoko78g112kcal9.2g4.3g6.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal4.6g2.2g3.2g0.3g
Arvot/100g100g143kcal11.8g5.5g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514