Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g6.3g20kcal0.8g4g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen7.6g11kcal1.4g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 8.9g7.8kcal0.5g1g0.1g0.4g
Dolmio Light Classico Bolognese11g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g92kcal5.6g12g2g1g
Valittu annoskoko78g46kcal2.8g6g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal1.4g3g0.5g0.3g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692