Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 15g9kcal0.5g0.7g0.5g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)22g40kcal4.2g0g2.4g0g
Hapukoor 20% (Alma)15g32kcal0.4g0.5g3.1g0g
Purjosipuli 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Voi 5.1g37kcal0.1g0g4.2g0g
Hapankorppu 11g38kcal1.1g7g0.2g1.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Liivate 1.3g4.6kcal1.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g326kcal15g16.8g20.8g3.6g
Valittu annoskoko78g163kcal7.5g8.4g10.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g82kcal3.8g4.2g5.2g0.9g
Arvot/100g100g209kcal9.6g10.8g13.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254