Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Voi 5.1g37kcal0.1g0g4.1g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 4g13kcal1.2g0.3g0.8g1.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.2g1.7kcal0.2g0.2g0g0.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g28g100kcal7.8g0.6g7.5g0g
Vesi6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g400kcal26.8g3g31.6g3.6g
Valittu annoskoko78g200kcal13.4g1.5g15.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g100kcal6.7g0.8g7.9g0.9g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723