Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g24g37kcal5.1g0g1.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.5g0.1g0.4g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g139kcal12.2g12.6g3.6g1.6g
Valittu annoskoko78g69kcal6.1g6.3g1.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal3.1g3.2g0.9g0.4g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839