Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 42g27kcal1.3g2g1.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g15g53kcal0.5g12.3g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g243kcal7.4g30.4g10.2g1g
Valittu annoskoko78g122kcal3.7g15.2g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g61kcal1.9g7.6g2.6g0.3g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121300