Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g9g33kcal2.6g0.2g2.5g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g28g6.1kcal0.3g1.2g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Seiti fileitä Findus18g13kcal2.9g0g0.1g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.6g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g9g7.4kcal0.2g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g155kcal12.4g4.6g9.8g1.6g
Valittu annoskoko78g78kcal6.2g2.3g4.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal3.1g1.2g2.5g0.4g
Arvot/100g100g99kcal7.9g2.9g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168