Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy25g134kcal2g8.1g10.6g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.3g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g11g63kcal2.2g0.7g5.7g0g
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g577kcal17.8g18g48.6g0g
Valittu annoskoko78g288kcal8.9g9g24.3g0g
Annoskoko puolitettuna39g144kcal4.5g4.5g12.2g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478