Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 12g87kcal0.1g0g9.8g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)24g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.2g12kcal0.6g0.4g0.7g1g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g552kcal9.2g69.6g25.8g3g
Valittu annoskoko78g276kcal4.6g34.8g12.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g138kcal2.3g17.4g6.5g0.8g
Arvot/100g100g354kcal5.9g44.6g16.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125249