Kauraruudut (elovena)

Sekoita kädenlämpöiseen veteen kuivat aineet ja sulatettu margariini.

Kaada taikina syvään uunipeltiin leivinpaperin päälle ja taputtele tasaiseksi.

Anna kohota liinan alla.

Voit koristella sämpylät voitelemassa taikinan pintaan kananmunaa ja ripottelemalla kaurahiutaleita päälle.

Leikkaa taikinalevy neliöiksi
Paista 225 asteessa 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 11g42kcal1.6g6.3g0.8g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g18.9g0.3g0.9g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini (Eldorado)3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g325kcal8.8g52g7.8g4g
Valittu annoskoko78g163kcal4.4g26g3.9g2g
Annoskoko puolitettuna39g81kcal2.2g13g2g1g
Arvot/100g100g208kcal5.6g33.2g5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126623