Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.3kcal0.3g0.5g0g0.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g3.2g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%16g26kcal0.4g0.4g2.4g0g
Ruohosipuli 6.4g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Katkarapu 32g22kcal4.6g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g176kcal11.6g4.6g12g1g
Valittu annoskoko78g88kcal5.8g2.3g6g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal2.9g1.2g3g0.3g
Arvot/100g100g112kcal7.4g2.9g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850