Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha51g85kcal9.7g0g5.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]15g50kcal1.8g0g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g338kcal23.4g0.8g28.4g0.6g
Valittu annoskoko78g169kcal11.7g0.4g14.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g85kcal5.9g0.2g7.1g0.2g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119