Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g1.7g7.7kcal0g0g0.9g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g6.7g26kcal0g6.5g0g0g
Raparperi 32g11kcal0.2g1.8g0g0.5g
Culinesse (Flora), annos 10g8.4g39kcal0g0g4.3g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g346kcal4.2g52.8g12g1.8g
Valittu annoskoko78g173kcal2.1g26.4g6g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g87kcal1.1g13.2g3g0.5g
Arvot/100g100g222kcal2.7g33.8g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570