Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)21g8.5kcal0.4g1.7g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)21g7.5kcal0.3g1.5g0g0.3g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g14g12kcal0.7g2.2g0g1g
Pirkka naudan jauheliha 400g22g50kcal4.2g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g155kcal11.2g10.8g7.4g2.6g
Valittu annoskoko78g78kcal5.6g5.4g3.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal2.8g2.7g1.9g0.7g
Arvot/100g100g99kcal7.2g6.9g4.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791