Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 16g6kcal0.1g1.1g0.1g0.4g
Karpalo 16g5.2kcal0.1g0.6g0.1g0.5g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow7.8g26kcal0.9g5.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g75kcal2.2g14.2g0.8g1.8g
Valittu annoskoko78g38kcal1.1g7.1g0.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g19kcal0.6g3.6g0.2g0.5g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9.1g0.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832