Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 12g26kcal2g0g2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 18g58kcal0.3g0.5g6.1g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)2.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa5.8g18kcal1.3g0g1.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.8g16kcal1.1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g263kcal12.8g3.2g21.6g1.8g
Valittu annoskoko78g132kcal6.4g1.6g10.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g66kcal3.2g0.8g5.4g0.5g
Arvot/100g100g168kcal8.2g2g13.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366