Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 20g | 70kcal | 2.5g | 12.9g | 0.7g | 1.2g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 23g | 29kcal | 5g | 0g | 0.9g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 7.8g | 8.6kcal | 1.4g | 0.2g | 0.2g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 7.8g | 0.9kcal | 0.1g | 0.1g | 0g | 0.1g | |
Sipuli (kuorittu) | 3.9g | 1.1kcal | 0.1g | 0.2g | 0g | 0.1g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 7.8g | 1.6kcal | 0g | 0.3g | 0g | 0.1g | |
Kurkku, tuore | 7.8g | 0.8kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0.1g | |
Annoskoko tuplana | 156g | 224kcal | 18.2g | 27.6g | 3.6g | 3.2g | |
Valittu annoskoko | 78g | 112kcal | 9.1g | 13.8g | 1.8g | 1.6g | |
Annoskoko puolitettuna | 39g | 56kcal | 4.6g | 6.9g | 0.9g | 0.8g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.7g | 2.3g | 2.1g |