Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 8.9g63kcal0.1g0g7.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g53kcal1.6g10.8g0.2g0.5g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 16g23kcal2g0g1.7g0g
Anjovis 4.8g12kcal1.4g0.5g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.9g3.8kcal0.2g0.3g0.2g0g
Purjosipuli15g2.8kcal0.3g0.4g0g0.3g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio5.9g20kcal1.5g0g1.5g0g
Muna, annos 60g3.6g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g366kcal14.8g24.2g23g1.6g
Valittu annoskoko78g183kcal7.4g12.1g11.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g91kcal3.7g6.1g5.8g0.4g
Arvot/100g100g234kcal9.5g15.5g14.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831