Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka26g44kcal5.2g0g2.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g13g7.2kcal0.4g0.8g0.3g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g6.5g17kcal1g0g1.4g0g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g155kcal13.6g5g8.8g1.2g
Valittu annoskoko78g77kcal6.8g2.5g4.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal3.4g1.3g2.2g0.3g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.2g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570