Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 48g159kcal1g1.4g16.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g8g32kcal0g8g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g10g6.1kcal0.3g0g2.4g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g2.9g9kcal0.2g1.6g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g418kcal3.6g23g38.8g0.2g
Valittu annoskoko78g209kcal1.8g11.5g19.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g105kcal0.9g5.8g9.7g0.1g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761