Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)22g51kcal4.2g0g3.8g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)22g10kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g17g55kcal2.2g10.7g0.5g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g240kcal14g26.2g9g3.8g
Valittu annoskoko78g120kcal7g13.1g4.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal3.5g6.6g2.3g1g
Arvot/100g100g153kcal9g16.8g5.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786