Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g29g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Porsaanpaisti vähärasvainen 27g43kcal7.4g0g1.5g0g
Porkkana 9g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lanttu 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.7g2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g138kcal16.4g9.6g3.2g1.4g
Valittu annoskoko78g69kcal8.2g4.8g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal4.1g2.4g0.8g0.4g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.1g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301