Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g20g30kcal4.1g0.3g1.3g0g
Fetajuusto (Pirkka)10g28kcal1.6g0.1g2.3g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g179kcal12.4g7.6g10.8g0.6g
Valittu annoskoko78g90kcal6.2g3.8g5.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal3.1g1.9g2.7g0.2g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772