Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 12g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Vesi7.7g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 15g21kcal2.9g0g1.1g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g12g20kcal1g1.1g1.3g0g
Tomaattimurska 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ananas, omassa liemessään 2.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Meetvursti 2.3g10kcal0.5g0g0.9g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 7.7g30kcal1.8g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g282kcal15.6g22.4g14g1.4g
Valittu annoskoko78g141kcal7.8g11.2g7g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g71kcal3.9g5.6g3.5g0.4g
Arvot/100g100g180kcal10g14.3g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113