Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.3g0.1g0.4g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g4.5g4.8kcal0.3g0.7g0.1g0.7g
Sokeri 3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g8.2g38kcal0g0g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Mustikka metsä- 16g7.2kcal0.1g1g0.1g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 18g12kcal0.6g0.9g0.6g0g
Sokeri 3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g305kcal6.8g38.6g12.8g3.2g
Valittu annoskoko78g153kcal3.4g19.3g6.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g76kcal1.7g9.7g3.2g0.8g
Arvot/100g100g195kcal4.3g24.6g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520