Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 8.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 11g12kcal0.9g1.6g0g0.8g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 5.6g18kcal1.4g2.6g0.1g0.5g
Tomaattimurska 22g6.6kcal0.1g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.1g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g91kcal5.2g12g1.2g3.6g
Valittu annoskoko78g45kcal2.6g6g0.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal1.3g3g0.3g0.9g
Arvot/100g100g58kcal3.3g7.7g0.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829