Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)7.9g28kcal1g5.5g0.1g0.2g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g13g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)14g4.9kcal0.1g1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%23g49kcal4.2g0g2.8g0g
Porkkanaraaste 200g3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Pizzamix juusto6.3g21kcal1.3g0.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g231kcal13.6g15.4g11.2g1g
Valittu annoskoko78g116kcal6.8g7.7g5.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g58kcal3.4g3.9g2.8g0.3g
Arvot/100g100g148kcal8.7g9.9g7.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891