Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 65g23kcal0.1g4.6g0.1g1.3g
Kaurahiutale 5.2g19kcal0.7g2.9g0.4g0.5g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 3.2g10kcal0g2.4g0g0g
Sokeri 0.6g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g187kcal1.6g21.2g9.8g3.8g
Valittu annoskoko78g93kcal0.8g10.6g4.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal0.4g5.3g2.5g1g
Arvot/100g100g120kcal1g13.6g6.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141918