Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.2g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 6.3g8.4kcal0.5g1.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g56kcal1.8g5.6g2.6g1.6g
Valittu annoskoko78g28kcal0.9g2.8g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal0.5g1.4g0.7g0.4g
Arvot/100g100g36kcal1.2g3.6g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142906