Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g20g76kcal0g19.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Raparperi 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g184kcal0.6g43.8g0.2g1.8g
Valittu annoskoko78g92kcal0.3g21.9g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g46kcal0.2g11g0.1g0.5g
Arvot/100g100g118kcal0.4g28.1g0.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731