Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 0.5g3.7kcal0.1g0g0.3g0.1g
Kirjolohifilee 32g53kcal5.3g0g3.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 4.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Purjosipuli 6.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 15g21kcal0.4g4.4g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g203kcal12.4g11.8g11g2.2g
Valittu annoskoko78g102kcal6.2g5.9g5.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g51kcal3.1g3g2.8g0.6g
Arvot/100g100g130kcal7.9g7.6g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785