Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino12g40kcal2.7g6.2g0.4g0.7g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g19g12kcal2.4g0.4g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.5g0g1.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g4.9g2.1kcal0.5g0g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g170kcal18.2g13.4g4.8g1.4g
Valittu annoskoko78g85kcal9.1g6.7g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal4.6g3.4g1.2g0.4g
Arvot/100g100g109kcal11.6g8.6g3.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930