Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 29g22kcal0.5g4.5g0.1g0.3g
Lanttu 5.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 7.8g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Soijakastike 3.5g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.9g5.1kcal0g0g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g98kcal5.2g10.8g3.2g1.2g
Valittu annoskoko78g49kcal2.6g5.4g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal1.3g2.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g63kcal3.3g6.9g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877