Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 13g11kcal0.2g2.2g0g0.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 13g4.5kcal0.1g0.7g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%4.4g4.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g100kcal3.4g12.4g3.2g2g
Valittu annoskoko78g50kcal1.7g6.2g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal0.9g3.1g0.8g0.5g
Arvot/100g100g64kcal2.2g7.9g2.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902